مقدمه :
مراحل ترمیم دندان با کامپوزیت عنوان مقاله ای است که با هدف افزایش آگاهی شما آماده شده است . امید است با مطالعه این مقاله بتوانید تصمیم صحیح تری در مراقبت از دندان خود یافته و مراقبت بهتری برای حفظ زیبایی چهره خود داشته باشید.
آیا تا به حال به این موضوع اندیشیده اید که داشتن دندان های زیبا تاثیر بسیار زیادی در زیبایی صورت ما دارد. آیا تا به حال به این فکر کرده اید که لبخند موجب افزایش جذابیت چهره ی ما می گردد.
آیا می دانستید که :
امروزه خیلی از افراد هستند که برای زیبایی و جذابیت بیشتر، یک دست شدن رنگ و فرم دندان های خود از کامپوزیت دندان استفاده می کنند . ممکن است تا به حال بارها کلمه کامپوزیت را شنیده باشید ولی براستی "کامپوزیت" چیست؟
کامپوزیت دندانی چیست ؟
کامپوزیت یکی از مواردی است که امروزه در دندانپزشکی کاربرد بسیار زیادی دارد. کامپوزیت دندان به موادی خمیر مانند می گویند که دندانپزشک با بکارگیری از آن دندان های پوسیده ، شکسته ، ترک خورده یا سیاه شده را ترمیم می کند .
تعجب نکنید :
بسیاری از افراد از وجود شکاف و حفره های درون دندان خود ناراحتند و رنج میبرند. زیبایی دندانهای ما تأثیر بسیاری بر زیبایی چهره ی ما دارد.
تاثیر دندان های سالم :
داشتن دندانهایی سالم ، بدون وجود شکستگی و یا پوسیدگی ، تأثیر بسیار زیادی در سلامتی جسم و روح ما داشته و موجبات شادمانی و نشاط ما را فراهم می کند. برعکس ، پوسیدگی دندان در دراز مدت تأثیرات بسیار بد و مخربی را بر روی سلامت و بهداشت دهان و دندان ما ایجاد می کند و از طرفی ما را دچار مشکلات و دردهای زیاد و حتی غیرقابل تحمل خواهد کرد.
آیا کامپوزیت روشی مناسب برای درمان است ؟
قطعا استفاده از کامپوزیت ، ولی به موقع ، می تواند نقش بسزایی در درمان داشته باشد .چراکه بکارگیری کامپوزیت دندان با تشخیص و صلاحدید دندانپزشک ، یکی از روشهای اصلی و موثر در جلوگیری از این مشکلاتی است که در بالا بدان اشاره گردید.
عمر و استحکام کامپوزیت چقدر است ؟
کامپوزیت دندان به غیر از حفظ زیبایی صورت، دارای امتیازهای دیگری نیز می باشد. از جملهی این امتیازها میتوان به عمر و استحکام آن اشاره کرد. می توان گفت که به طور متوسط کامپوزیت دندان شما میتواند عمری بین ۷ تا ۱۰ سال داشته باشد.
آیا کامپوزیت تخریب شده قابل ترمیم است ؟
جواب این سئوال مثبت است . در صورت خراب شدن کامپوزیت، دندانپزشک می تواند دوباره آن را ترمیم نموده ، نیازی به از بین بردن کامل آن نخواهد بود . بنابراین نگران نباشید. در صورت ایجاد مشکل میتوانید به دندانپزشک خود مراجعه و کامپوزیت دندان تخریب شده را ترمیم کنید.
مراحل ترمیم دندان با کامپوزیت چیست؟
مراحل ترمیم دندان با کامپوزیت شامل : ۱٫ برداشت کامل ضایعه پوسیدگی ۲٫ ضدعفونی کردن عاج سالم با کلروهگزیدین دو درصد ۳٫ استفاده از اسید فسفریک برای اچ کردن مینا و عاج جهت آماده سازی باندینگ مناسب ۴٫ آغشته کردن مینا و عاج با باندینگ ۵٫ قرار دادن کامپوزیت در حفره و سخت کردن ماده با نور آبی ۶٫ پایش و پرداخت
چگونه از کامپوزیت مراقبت کنیم ؟
بطور مرتب مسواک بزنید.
پس از مسواک حتما از نخ دندان استفاده کنید.
از خوردن غذاهای سفت اجتناب کنید.
بعد از خوردن مواد غذایی حاوی مواد رنگی مانند چای و قهوه ، حتما دندان های خود را مسواک کنید.
دلیل مسواک زدن بعد از خوردن مواد غذایی حاوی مواد رنگی چیست؟
باید بدانید که کامپوزیت ها خاصیت رنگ پذیری دارند و دچار تغییر رنگ می شوند . بنابراین بهتر است بعد از خوردن مواد غذایی حاوی مواد رنگی حتما مسواک بزنید .
در تصاویر زیر شما می توانید ترمیم دندان با کامپوزیت را مشاهده فرمائید:





تماس با ما :
شماره واتس آپ : ۰۹۱۷۵۳۸۵۱۵۳
پاسخگوی سئوالات شما در اسرع وقت هستیم
مرکز ایمپلنت و زیبایی دندان شیراز
دکتر محمد امین دین پرور
بازدیدها: 241